Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, fruit, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, laurier, munt, olie, olijfolie, peterselie, rode ui, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De worst story: