Recept uit Eten in Italie:
Crudites met olijfolie
- Ingrediënten:
- extra vierge olijfolie, jonge bleekselderij, jonge venkelknol, artisjok, lente ui, nieuwe wortel, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / tussengerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Veg!:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal: