Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, courgette, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse: