Suprêmes de volaille à la milanaise - Gebakken kipfilets, gepaneerd met parmezaanse kaas en broodkruim

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 293 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Avocadofrietjes met plantaardige kokosdip

Een recept uit Isabel

Coquilles St. Jacques met inktvis en zwarte risotto met pesto

Een recept uit J. Lagrauw en K. Hageman - Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel

Abrikozenkroketten - Larousse gastronomique, 1938

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Mortadella fritta (Gebakken mortadella)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi