106 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebotercayennepepercitroensapeidooierknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelpaprikapaprikapoeder edelsuszpeterselieroomsuikertijmtomaatuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Ontbijt / brunch uit Spuntino:

Eieren met soldaatjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, brood, cayennepeper, ei, gerookt paprikapoeder, peper, sesamzaad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Kip met cornflakes

Ingrediënten:
bloem, cornflakes, dijonmosterd, ei, kerriepoeder, kippendijen, paprikapoeder, peper, tafelsuiker, tijm, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Parmezaankoekjes met maanzaad

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, ei, maanzaad, paprikapoeder, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

The Colonel's Fried Chicken

Ingrediënten:
allspice, bloem, cayennepeper, ei, karwijzaad, kip-drumsticks, laurier, nootmuskaat, paprikapoeder, salie, tijm, uienpoeder, ve-tsin, volkorenmeel, volle melk, zout en peperkorrel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:

Tourte aux chanterelles

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharellen, cayennepeper, eidooier, ei, jonge spinazie, melk, paddenstoelen, paprikapoeder, ricotta, suiker, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Quichevulling op basis van lightroom

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, eieren, light room, melk, paprikapoeder, peper, platte kaas, selderijzout en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / quiche / groentevulling / hartige taart
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Parmezaankoekjes met maanzaad

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, ei, maanzaad, paprikapoeder, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Mini-artisjokken met kaas

Ingrediënten:
artisjokbodems, bacon, bloem, eierdooier, erwtjes, melk, oude kaas, paprikapoeder, peper, vetstof en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:

Minivideetjes met een hartige kasvulling

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, eierdooier, eieren, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, paprikapoeder, peper, room en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Cholentknaidlach

Ingrediënten:
bloem, ei, kippenvet, paprikapoeder, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
noedels
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Slakken (eerste versie) - caracoles

Ingrediënten:
bloem, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, serranoham, slakken, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pikante maïssoufflé - soufflé di mais piccante

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, emmentaler, Maïs uit blik, melk, paprikapoeder, peper, rode paprika, verse chilipeper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Garnalensoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, droge sherry, ei, gerookte garnalen, paprikapoeder, peper, room, visbouillon, witte wijn en zout

Soort:
soufflé
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

calamares rellenos

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, ei, inktvis, knoflookolie, langkorrelrijst, laurierblaadje, olijfolie, paprikapoeder, pijlinktvis, pikante olijfolie, rozijnen, serranoham, tomaat in blik, ui, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Deense leverpastei

Ingrediënten:
bloem, cognac, ei, ganzenlever, paprikapoeder, reuzel, room, rugspek, tijm, truffel, ui, varkenslever, witte peper en zout

Keuken:
Deens
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Schotse eitjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, cumberlandworstjes, ei, kwarteleitjes, nootmuskaat, peper, rozemarijn, salie, witbroodkruim, zoet paprikapoeder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Yoghurt-preisoep met gedroogde munt

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kippenbouillon, munt, olijfolie, paprikapoeder, prei, turkse paprikavlokken, water, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Mosselen in een jasje tigre tapas

Ingrediënten:
bloem, bouillon, ei, laurierblad, mosselen, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, ui, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Haal meer recepten op...