Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, ketjap, ketjap manis, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, rode paprika, sesamolie, suiker, tomatenpuree, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Macaron:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Basisrecept uit Down to earth: