Klassieke helder gestoomde Reeves elft

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 135 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rijke vegetarische bouillon

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Ta ke cai chao dong sun - Geroerbakte tatsoi met bamboescheuten

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Opties voor extra vulling

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Thaise lente

Een recept uit  - Story on a Plate