Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Gesmoorde lamsbout
- Ingrediënten:
- aardappelen, citroensap, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bloem, boter, bouillon, citroensap, dipsaus voor dumplings, italiaanse kruiden, knoflook, lamsbouillon, lamsvlees, olie, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: