Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, bouillon, cayennepeper, chorizo, gehakt, groente, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peterselie, prei, rode wijn, tomaat, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.: