Recept uit Margriet kookboek:
Venkel, roergebakken met kalfslever
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, kalfslever, maïzena, marsala, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelrasp, sjalot, venkelgroen, venkelknol, water en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, citroensap, gember, groentebouillon, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, pasta, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept van Francesca Kookt!:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept van Wateetons:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Mediterraneo:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: