Recept uit Margriet kookboek:
Prei in witte wijn
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, eierdooier, margarine, peper, prei en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, eiwit, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: