Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sesamolie, donkere sojasaus, druivenpitolie, gember, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, rijstwijnazijn, sesamzaad, sjalot, suiker, ui, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: