Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gember, ketjap, ketjap manis, kippenbouillon, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, olijfolie, prei, sambal oelek, sesamolie, sjalot, suiker, taugé, tomaat, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit Wild:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: