Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli lahana dolmasi - Koolbladeren met vlees
- Ingrediënten:
- lamsgehakt, peper, peterselie, rijst, ui, water, witte kool en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, gehakt, groente, kaneel, knoflook, kool, koriander, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, pasta, peterselie, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: