Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gesmoorde prei met tomaat
- Ingrediënten:
- citroensap, olijfolie, peterselie, prei, tomaat, vinaigrette, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Foodstyling:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: