Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Rijst met munt - riso alla menta
- Ingrediënten:
- citroensap, langkorrelige rijst, olijfolie, peper, prei, verse munt en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, courgette, dille, gedroogde munt, groentebouillon, kaneel, knoflook, koriander, krenten, kruiden, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, risottorijst, suiker, tomaat, ui, water, wijnbladeren, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst: