Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, gruyère, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, melk, olie, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van I love food & wine:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: