Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Gebonden tomatensoep met room
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, foelie, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, room, soeptomaten, tijm, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza: