478 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroencitroensapcrème fraîchedilleeigerookte zalmknoflookmelkolieolijfoliepeterseliepreiroomsjalotslagroomsuikertomaatuiwaterwitte wijnzalmfiletzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Macaroni met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, demi creme fraiche, gerookte zalm, groene paprika, groene pesto, macaroni, olijfolie, peper, prei, tonijn uit blik, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Ragoût van vis

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon / vis
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Filippijnse vis

Ingrediënten:
broodkruim, cashewnoten, citroensap, kaas, knoflook, laurierpoeder, madeira, melk, nootmuskaat, peper, sherry, ui, vis en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
vis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Waterzooi van vis

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, eidooier, forel, peper, prei, sjalot, slagroom, verse peterselie, visbouillontablet, visfond, winterwortel, zalmfilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Carpaccio van gerookte vis

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, kappertjes, olie, peper, peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Romige pasta met vis

Ingrediënten:
crème fraîche, garnalen, gerookte zalm, lintmacaroni, peper, prei, rivierkreeftjes, room culinair, schelpjespasta, slagroom, verse dille en zout

Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gemengde gerookte vis

Ingrediënten:
champignons, crème fraîche, forel, gember, heilbot, knoflook, lente-ui, mosterd, oesterzwammen, olijfolie, peper, sesamolie, shii-take, witte wijn, zalm en zout

Soort:
vis
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Aardappelkroketjes met gerookte vis

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, bloemige aardappel, boter, broodkruim, ei, eierdooier, frituurolie, gerookte forel, gerookte schelvis, gerookte zalm, irene aardappel, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, slagroom en zout

Keuken:
Europees
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Masgouf - Gegrilde vis

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, peper, tomaat, zalmfilet op huid en zout

Keuken:
Joods / Iraaks
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde zalm

Ingrediënten:
dille, grof zeezout, peper, suiker en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Zweedse zalm

Ingrediënten:
dijonmosterd, dille, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, peperkorrel, suiker, witte wijnazijn, zalm, zout en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Gemarineerde zalm

Ingrediënten:
balsamicoazijn, champignons, kervelblad, olijfolie, peper, sjalotjes, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Komkommersoep met zalm

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, dille, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, stoofkomkommers en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mixed grill van vis

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroenen, laurierpoeder, makreel, olie, peper, peterselie, rode poon, tijm, tongfilets, zalmmoten en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...