Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Spis:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: