Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Spis:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Junges Gemüse:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: