Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:
Omelet Met Feta, Champignons & Spinazie
- Ingrediënten:
- citroensap, eieren, feta, jonge spinazie, kastanjechampignons, knoflook, kokosolie, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champignon, crème fraîche, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: