Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, dragon, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruimige aardappel, melk, nootmuskaat, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Minimania:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: