Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui gestoofd in olie
- Ingrediënten:
- citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, munt, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: