Recept uit Wild en gevogelte:
Saus met spekreepjes en champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gevogelteglace, magere room, sjalot, slagroom, spekreepjes, water, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, dragon, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, maïzena, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Jenny Alvares:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress: