Escalopes de veau chasseur - Gebakken kalfsoesters met champignons en tomaten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 345 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Viskoekjes met dille en bieslook

Een recept uit

Mango-kip ontbijtburgers

Een recept uit Simone van den Berg

Vis-tempura

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Gebakken ganzenlever met oosterse paddestoelenragout met sojasaus gravy en krokant Chinees spek

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan