Recept van Oh My Dish:
Vegetarische champignon Bourguignon
- Ingrediënten:
- bloem, champignon, groentebouillon, kastanje, boter, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, rode wijn, shiitakes, tijm, tomatenpuree, zilverui en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, kastanjechampignons, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, winterpeen, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Oh My Dish:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: