Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Gebakken schorseneren met champignons
- Ingrediënten:
- champignons, citroensap, geklaarde boter, groente, peper, peterselie, schorseneren en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, crème fraîche, dragon, eidooier, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, prei, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / buffet / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):