52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouquet garnicrème fraîchedroge witte wijneikippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolijfoliepeterseliesjalotslagroomtijmuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

champignons in bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, champignon, citroensap, eierdooier, melk, peper, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ris de veau à la financière - Gesmoorde zwezerik, gegarneerd met quenelles, truffels, champignons en olijven

Ingrediënten:
aromatische groenten, bloem, boter, bouchees, champignons, citroensap, eidooier, fond, gecanneleerde champignonhoedjes, groene olijven, kalfsfond, kalfsquenelles, kippenfond, kipquenelles, laurier, madeira sercial, melk, peper, quenelles uit blik, slagroom, smoorvocht van zwezerik, tijm, truffels uit blik, truffelvocht, vol-au-vent, wijn, witte peper, witte wijn, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
pastei / orgaanvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Oesters à la Bienville - oysters bienville

Ingrediënten:
boter, broodkruim, cayennepeper, champignon, citroensap, eidooier, garnalen, grof zout, lente ui, oester, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, witte wijn, zout en zure room

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kippenragout in pasteitje

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eidooier, kervel, kippenbouillon, kippenvlees, minipasteibakjes, nootmuskaat, peper, shiitake, slagroom, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, eidooier, kalfsnek, kalfsschouder, ui, witte peper, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Champignonsalade

Ingrediënten:
bieslook, champignons, citroensap, daikonkers, eieren, kerstomaat, mayonaise, mierikswortel, roze peperkorrels, sjalotten, witte-wijnazijn, zout en zure room

Soort:
salade / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Lamsvleesblanquette - blanquette d'agneau

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, champignon, citroensap, eierdooier, lamsschouder, nootmuskaat, peper, suiker, ui, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / feestdagen
Haal meer recepten op...