Recept van Lekker Happen:
Boeuf Bourguignon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, kruidenbouillon, laurierblaadjes, peper, rode wijn, runderpoulet, spekblokjes, tijm, wortelen, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit De Dikke van Dam: