Recept uit Margriet kookboek:
Venkel, roergebakken met kalfslever
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, kalfslever, maïzena, marsala, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelrasp, sjalot, venkelgroen, venkelknol, water en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, fruit, kip, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, pasta, peper, prei, rijst, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, wortel, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept van Francesca Kookt!:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wateetons:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De worst story:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Yo Kids:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten: