Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | brood, courgette, fruit, granen, groente, kaas, kikkererwten, kip, knoflook, kruiden, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, tomaat, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Recept van Wat Aten Zij?: