Vleesbouillon - brodo di carne

Je vindt dit recept op pagina 248 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
vlees / soep/bouillon
Bereidingstijd:
225 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fijn gedecoreerde medaillons nr 9

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Kalfsbouillon

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Gemengd kookvlees - bollito misto

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Fijn gedecoreerde medaillons nr 3

Een recept uit Schonherr - Koude keuken