Amuse / diner uit Allerkerst:
Minispiesjes met kalfsvlees en tonijnsaus
- Ingrediënten:
- kerstomaat, citroen, citroensap, kalfsschnitzel, mayonaise, olie, prei en tonijn uit blik
- Soort:
- vlees / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, aubergine, bleekselderij, bloem, citroenrasp, fruit, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Allerkerst:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Yo Kids:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: