Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsvlees, gevuld
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouquet garni, dragon, droge witte wijn, eidooier, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kalfslever, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, room, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Onze Franse keuken: