Amuse / diner uit Allerkerst:
Minispiesjes met kalfsvlees en tonijnsaus
- Ingrediënten:
- kerstomaat, citroen, citroensap, kalfsschnitzel, mayonaise, olie, prei en tonijn uit blik
- Soort:
- vlees / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, komkommer, kruiden, olie, peper, peterselie, prei, provençaalse kruiden, sjalot, tijm, ui, vlees, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept van Wat Aten Zij?:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: