Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Kalfsvlees met amandelsaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, boter, kalfsschnitzels, kaneelpoeder, kippenbouillon, olijfolie, peper, sherry, slagroom en witbroodkruim
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfskotelet, kippenfond, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Made in Italy: