Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Eidooierpasta met boter, salie en witte truffel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, parmezaanse kaas, salie, vleesbouillon, witte peper, witte truffel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bieslook, bladpeterselie, bloem, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, peterselie, ricotta, sjalot, slagroom, tagliatelle, tijm, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Twaalf:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie: