Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Eidooierpasta met boter, salie en witte truffel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, parmezaanse kaas, salie, vleesbouillon, witte peper, witte truffel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bieslook, bladpeterselie, bloem, bospaddestoel, crème fraîche, ei, eidooier, elleboogjesmacaroni, ganzenlever, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peterselie, sjalot, slagroom, tagliatelle, tijm, truffel, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: