28 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijnhaasjeneverbesknoflookkonijnkruidnagellaurierbladoliepeperrode wijnsjalotsuikertomaattomatenpureeuiverse salieblaadjeswitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Konijn met tijm

Ingrediënten:
citroenschil, droge witte wijn, knoflook, konijn, laurierblad, olie, suiker, verse tijm, vleesbouillon, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Hachee van wild varken

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode wijn, tijm, ui, wildbouillon, wild zwijnsvlees en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Wild zwijn met olijven - cinghiale alle olive

Ingrediënten:
boter, groene olijven zonder pit, knoflook, laurierblad, mager wild zwijn, olijfolie, peper, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, witte wijn, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Konijnstoofpot op ligurische wijze

Ingrediënten:
bloem, bouillon, droge witte wijn, knoflook, konijn, ligurische olijfolie, peper, rozemarijn, salie, tijm, tomatenpulp, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoorde kwartels

Ingrediënten:
bloem, kaneel, kwartel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gemarineerde (rode) patrijs - perdiz en escabeche

Ingrediënten:
citroen, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, scherp paprikapoeder, suiker, ui, oregano, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, witte-wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertenbout met paddestoelen - ciervo a la motañesa

Ingrediënten:
bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gebraden hert of ree uit de pan

Ingrediënten:
boter, bouillon, cognac, hert, kruidnagel, melk, olijfolie, peper, pruimedanten, ree, rozijnen, sjalot, suiker, ui, verse tijm, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Witlof in bruin bier met duinkonijn

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, kalfsjus, knoflook, konijnenbout, olijfolie, peper, slagroom, trappistenbier, ui, verse bieslook, verse tijm, witlof en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Gebraden konijn met tuinbonen

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, gekonfijte tomaten, gerookt buikspek, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, konijn, kropsla, marjolein, olijfolie, peper, prei, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinbonen, ui, water, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Mosterd voor de maaltijd - konijn met slakken

Ingrediënten:
amandelen, boterham, kaneel, knoflook, konijn, madeira, olijfolie, paprika, peper, picada, saffraan, selderij, slakken, tijm, tomaat, ui, water, wijnazijn, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Potjesvlees

Ingrediënten:
bladgelatine, droge witte wijn, kalfspoulet, kippenbout, konijnenbout, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, ui, verse tijm, winterwortel, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / schuim/mousse/gelei
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met cider - coniglio al sidro

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroenschil, droge cider, konijn, olijfolie, pancetta, peper, ui, verse tijm, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Haas van de jagersvrouw - lepre alla cacciatora

Ingrediënten:
haas, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pittige rode wijn, tomatenpuree, verse marjoraan, verse salieblaadjes, verse tijm, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met rode wijn - coniglio al vino rosso

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kaneel, knoflook, konijn, konijnenlever, kruidnagel, olijfolie, peper, rode wijn, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / marinade
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Hazenpeper - lepre in salmì

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, chianti, haas, jeneverbes, knoflook, laurierblad, olijfolie, salieblaadjes, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / meel
Haal meer recepten op...