Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött paprika - Gevulde paprika
- Ingrediënten:
- bloem, paprika, peper, plantaardig vet, reuzel, rijst, selderijblad, suiker, tomatensap, ui, varkensgehakt en zout
- Keuken:
- Hongaars
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, ei, gerookt paprikapoeder, groente, kaneel, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Heel veel veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Smokey goodness:
Bijgerecht uit Zuur:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book: