Recept uit NAJAT:
Zwarte auberginesaus
- Ingrediënten:
- artisjokken, aubergine, bladpeterselie, chilipeper, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, trompettes de la mort, ui, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bouillon, citroen, citroensap, courgette, groente, koriander, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rijst, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: