Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Gesauteerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, spek, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, komkommer, laurier, marsala, meel, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rauwe ham, rode paprika, rode wijn, salie, sjalot, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: