Recept uit Gemüse! :
Fettucine met zalm en prei
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, fettucine, peper, prei, room, sjalot, visfond, water, witte wijn, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, ei, groente, groentebouillon, kerrie, kip, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, selderij, suiker, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Noma:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier: