Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kerriepoeder, knoflook, kruidenbouillon, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: