Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Entrecote van de grill met persillade
- Ingrediënten:
- arachideolie, boter, citroenrasp, entrecotes, knoflook, krulpeterselie, peper, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: