Recept uit Gemüse! :
Fettucine met zalm en prei
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, fettucine, peper, prei, room, sjalot, visfond, water, witte wijn, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, champignon, citroensap, crème fraîche, ei, gerookt spek, groente, kerrie, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, nootmuskaat, olijfolie, selderij, sesamzaad, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: