Recept uit Eten en zo:
Spiesen met cognac-kippenlevers en spek
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, kippenlevers, laurier, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode paprika, rode ui, tijm en zout
- Soort:
- vlees / barbecue/grill / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, kip, kippenlever, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, reuzel, rode wijn, sjalot, slagroom, spek, truffel, ui, varkenslende, varkenslever, varkensschouder |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten en zo:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Home made:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Wild:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: