72 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbotercitroeneieidooiereiwitfrituuroliehamkipfiletknoflookmatsemeelmayonaisemeelmelknootmuskaatoliepankopaprikapoederpeperpeterselieplantaardige olieslagroomsuikeruiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aubergine, gebakken met sesam

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, sesamolie, sesamzaad, sojadipsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Kipschnitzel

Ingrediënten:
bloem, ei, kipfilets, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Gebakken platvis

Ingrediënten:
bloem, citroen, olie, paneermeel, peper, schol, sliptong, tong en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel op zijn Italiaans

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, marsala, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Koude gebakken vis

Ingrediënten:
bloem, bot, citroen, ei, heek, heilbotmoot, kabeljauwmoot, matsemeel, paneermeel, plantaardige olie, schelvismoot, schol, tong en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Bonen!:

Kroketten van flageoletbonen met miso & zoete aardappel

Ingrediënten:
bloem, ei, flageoletbonen, groentebouillontablet, olie, paneermeel, peterselie, rode miso, zoete aardappel, zonnebloemolie en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Schnitzel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, olie, paneermeel en schnitzel

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, kalfsvlees, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Oostenrijks / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kalkoenschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalkoenborst, matsemeel, olie, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Israëlisch / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Vleeskroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, gelatine, margarine, nootmuskaat, olie, paneermeel en soepvlees

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...