Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, gehakt, groente, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Proef Puglia:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory: